Σχετικά με εμάς

Η  Ελληνική Αθλητική Αεροπορία ( Ε.Α.Α.) , εχει δημιουργηθεί απο ανθρώπους που διαθέτουν πανω απο 30 ετη εμπειρία στα αεραθλήματα , οι περισότεροι ειναι πτυχιούχοι εκπαιδευτές, πτυχιούχοι μηχανικοί αεροσκαφών, και κυβερνήτες.

Τα κυριότερα στοιχεία που  αποτελούν  ΕΓΓΥΗΣΗ  και  μας   ξεχωρίζουν  από άλλους συλλόγους, ειναι η συμπεριφορά, το ήθος, το επίπεδο, η αλήθεια,  και η ανθρωπιά .

Η εμπιστοσύνη των μελών και των αεραθλητών μας οφείλεται κυρίως στο γεγονός οτι : Εμεις έχουμε  Ιδιόκτητη έδρα καί εγκαταστάσεις, καί λειτουργούμε υπεύθυνα, και με συνέπεια εδω και πάρα πολλά χρόνια. 

Έχουμε ένα διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από ενεργά μέλη του συλλόγου, που διοικούν τις πιο αντιπροσωπευτικές πρωτοβουλίες που επιδιώκουν να εκπληρώσουν την αποστολή του σωματείου μας. Επιπλέον, έχουμε ενεργά μέλη που κάνουν εθελοντική εργασία για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συγκεκριμένων δραστηριοτήτων, μεταξύ άλλων στο πλαίσιο του σκοπού και της φύσης του συλλόγου.

Τα μέλη μας είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα μας και μοιράζονται τις αξίες της συντροφικότητας, του σεβασμού, της ειλικρίνειας και της ενθάρρυνσης της υγιούς διασκέδασης. Έτσι, με τις δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις μας, δείχνουμε πως ο σύλλογος αποτελείται από το καλύτερο προσωπικό που υποστηρίζει την ομάδα μας σε αυτόν τον χώρο.

 

ο Γενικός Διευθυντής

& αρμόδιος δημοσίων Σχέσεων

Αριστείδης Κων. Μπινογιάννης